Top Ad unit 728 × 90

2015 Filmleri

2015 Filmleri

Haylaz Türkçe İzle (2014)


Konusu
Bakalım Lazar bu uyuyan güzelimizi uykusundan uyandırmayı becerebilecek mi? Yoksa uyuyan güzel onu kurbağaya dönüştürüp, o kadar da tatlı olmayan bir rüya âlemine mi sürükleyecek?”

Leni ve Lazar, 20’li yaşlarının ortalarında, hayatlarına daha yön verememiş iki eski arkadaştır. Leni hafif depresiftir ve yaz mevsimini babasının eczanesinde çalışarak geçirecektir. Lazar 3 sene yurtdışında kaldıktan sonra kasabaya geri dönmüştür. Bir cenazede karşılaşan iki gencin aralarında bir kıvılcım çakar ve bisikletlerine atlayıp 10 günlük bir gezintiye çıkarlar. Bir yandan çok iyi anlaşıyorlardır, ama diğer yandan ilişkilerinin adını koymazlar.

Arkadaşlık ve aşk, çocukluk ve yetişkinlik arasındaki buğulu bölgede gezinen Leni ve Lazar daha ne kadar böyle devam edebileceklerdir? Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan Sırbistan filmi Haylaz, hikâye yerine anlara, tatlara ve hislere odaklanırken, yer yer bir müzik klibini, yer yer bir performansı, yer yer de Terrence Malick filmlerini andırıyor. Mina Djukic’in bu ilk filmi, gençlik isyanı, masumiyet ve özgürlüğe yaklaşımıyla da Çek Yeni Dalgası ve eski Yugoslav sinemasından izler taşıyor.

Erd Film İzle iyi seyirler diler.
Tür: 2014 Filmleri, 720p, Dram, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2014, Sirbistan
IMDB Puanı: 7.3/10
Yönetmen: Mina Djukic
Senaryo: Mina Djukic
Görüntü Yönetmeni: Dorde Arambasic
Oyuncular: Aleksandra Pleskonjic, Biljana Keskenovic, Bojan Zirovic, Branka Selic, Danijel Sike, David Tasic, Dunja Tatic, Hana Selimovic, Ivan Djordjevic, Marko Janjic, Minja Subota, Mladen Sovilj, Nenad Pecinar, Raslav Sekulovic, Zarko Radic
Süre: 106 dakika

 FRAGMAN İZLE

720 TÜRKÇE (MAİL.RU)

720 TÜRKÇE ALTERNATİF
Haylaz Türkçe İzle (2014) Reviewed by Unknown on 18:02 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Bu Sitenin Tüm Hakları Sakladır Full Hd Film İzle © 17.03.2015 AÇILDI
EKLEYEN ERDAL,DAĞDELEN HAKKIMDA

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.